Open top menu
loading...
Rabu, 9 April 2014

Ini Antara ScreenShots yang saya telah printscreen berkaitan dengan Download Al-Quran Digital ( Interaktif ) Ayat Suci Al-Quran , Solat , Himpunan Doa , Haji Dan Umrah . untuk PC ( Komputer ) anda

Sila Pastikan Ada 22 file didalamnya

 muka depan

 Bacaan Ayat Suci Al-Quran

 Solat Sunat Dan Solat Wajib

 Himpunan Doa

Haji Dan Umrah



Download link :



Jika ada link ini tak boleh buka atau expired, Sila Cepat-cepat beritahu saya ya .

Semoga Bermanfaat ..

Selamat Download Al-Quran Digital Elektronik Interaktif untuk PC Bahasa Malaysia ( Melayu ) dari Omega Abadi SDN BHD

Different Themes
Written by Oh! Dakwah

Assalamualaikum semua, jika saya ada melakukan kesilapan dalam post saya ini, mohon jasa baik tuan-tuan dan Puan-puan untuk memberitahu saya secepat mungkin supaya saya menyedari kesilapan saya dan memperbaikinya. Semoga kita semua selamat dari api neraka yang amat pedih dan Memperoleh syurga yang kekal selamanya.

16 ulasan:

  1. Maaf Semua Atas Kesilapan teknikal ini ... semua file yang saya upload sebelum ini telah diremoved . bukan saya yang remove . tapi jangan risau . InsyaAllah, saya akan upload kembali file-file di atas . mungkin ini akan memakan masa kerana, saya hanya memakai broadband sahaja untuk mengupload semua file-file ini.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum semua .. Alhamdulillah . semalam saya sudah dapat upload software ni .. Sekarang , anda boleh mendownloadnya dengan senang hati ..selamat mendownload ..
    semoga bermanfaat semua ..

    -Brader Ohsemm-

    BalasPadam
  3. ngak ada klik buat downloadnya gmna ini?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Download Link ada .. yang tertulis " GOOGLE DRIVE " ..
      klik di situ ..

      Padam
  4. setiap download dapat 530 MB terus macet dan tidak berhasil, Gimana Solusinya Bos?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin koneksi internet anda .. dah cuba resume download ? kalau tak boleh, cuba download lain dalam pukul 12:00 pagi .. waktu tu ramai dah yang dah tidur .. InsyaAllah Boleh sebab ramai yang tak menggunakan internet pada masa tu :D .. n boleh saya tau software apa yang digunakan untuk mendownload file ni ?

      Padam
  5. assalamu'alaikum warrahmatullaahi wabarakatuhu...
    file @folder surah 24d.swf & 6b.swf is corrupt, share email bisa ?
    syukron
    barokallahufiykum

    BalasPadam
    Balasan
    1. bisa kok . mau file surah 24d.swf & 6b.swf saja kan ?

      Padam
    2. Boleh sertakan email ?
      -Admin-

      Padam
  6. syukron :)
    boleh email : heru.ar3ma@gmail.com

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah. setelah menunggu dgn penuh sabar akhirnya berjaya mendownload Al Quran digital ini. Semuga jasabaik dan kemudahan yg tuan berikan akan diberibalasan yg setimpal oleh Allah swt. Terimakasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin.. aminn. semoga bermanfaat

      Padam
  8. gimana cara instalnya kalo sudah terdownload? tolong segera di balas

    BalasPadam
    Balasan
    1. hanya buka filenya.klik button (macam di gambar 1st)

      Padam
  9. gimana cara instalnya klo udah di download? tolong dibalas

    BalasPadam